Heb je last van zweetvoeten?

Dat is vervelend…voor jezelf, voor je partner…
voor je vrienden en al je relaties.

SIKOPED pakt de OORZAAK van de overmatige transpiratie aan.

Het probleem van zweetvoeten en zijn gevolgen

Tot op heden zijn de juiste oorzaken van overmatige transpiratie nog onbekend.
Toch is de mate waarin je last hebt van zweetvoeten afhankelijk van verschillende gecombineerde factoren:

  • Je hormonen
  • Het klimaat
  • Je humeu
  • Je voeding
  • Je medicatie of ziekten
  • Angst en stress

De angst die veroorzaakt wordt door het overmatig zweten is één van de factoren die de situatie nog erger maakt.

Je voeten bevatten meer zweetklieren dan enig ander lichaamsdeel. Dit verklaart meteen waarom je transpiratie van voeten zo snel ruikt. Het zweet in je schoenen vormt namelijk een ideale voedingsbodem voor bacteriën.

De symptomen van voettranspiratie zijn bijvoorbeeld een sterke geur, bleke voeten, jeuk, schimmels en voeten die schuiven in je schoenen.

De, vaak onaangename, gevolgen zijn talrijk:
Een slechte geur, infecties van je voeten en nagels (schimmels enz.) en het risico op contacteczeem of een slechte doorbloeding. Ook lopen wordt ongemakkelijk doordat je voeten heen en weer schuiven in je schoenen. Overmatig zweten kan ook echte psychologische problemen veroorzaken die het dagelijks leven verstoren. Wie er last van heeft, zit vaak slecht in zijn vel en durft soms de anderen niet meer aan te kijken. Anderzijds leidt de angst voor transpiratie tot een nog grotere zweetproductie.

 

 

Hoe biedt SIKOPED een praktische en gemakkelijke oplossing?

SIKOPED-zolen zijn uniek en exclusief. Zij pakken rechtstreeks de oorzaak van overmatige voettranspiratie aan en lossen zo 80% van de problemen op: onaangename geur, jeuk, schimmel, … enz.

SIKOPED-zolen bestaan uit 2 lagen: een bovenlaag van cellulose die de gedeponeerde SIKOPED-formule bevat en een onderlaag die bestaat uit natuurlijk antislip TEXON latex, dat schokken opvangt.

De minerale bestanddelen van de SIKOPED-formule worden actief bij een temperatuur tussen 35 en 37°C, dat is dus bij lichaamstemperatuur. Zij verdampen en dringen de huid binnen tot aan de zweetklieren, waar ze werken als effectieve transpiratieregulatoren.

DE TRANSPIRATIE WORDT NIET GEBLOKKERD, MAAR GEREGULEERD.

Draag de SIKOPED-zolen 3 tot 4 dagen na elkaar als behandeling en je voeten blijven tot 3-4 weken droog. Eens ontdaan van de zure transpiratie vinden je voeten snel hun elasticiteit en hun gezondheid terug.

Het procédé dat toegepast werd op de SIKOPED-zool werd uitgevonden door een Duitse scheikundige, aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Het is echter pas tientallen jaren later dat de tot dan toe ongebruikte formule werd opgepikt door een Belgische scheikundige, voor de ontwikkeling van de SIKOPED-zool.

De Sikoped-zool is zo doeltreffend dat sommige industrieën, zoals de staalindustrie en de pneumatiekindustrie, hem al gebruiken voor het comfort van hun arbeiders.

In opdracht van het Agentschap voor Buitenlandse Handel onderzoekt de Universiteit van Bologna het chemische proces dat op de zolen wordt toegepast, en zij bevestigt zijn doeltreffendheid en zijn niet-toxiciteit.

100% garantie op het resultaat

 

 

Hoe gebruik je SIKOPED?

Draag SIKOPED niet permanent.
De draagtijd verschilt van persoon tot persoon, en hangt af van de hoeveelheid transpiratie.

 

Gebruiksaanwijzing:

Draag SIKOPED-zolen in je schoenen met de groene kant tegen de sokken aan. Doe dat verschillende dagen, naargelang de hoeveelheid transpiratie. Verwijder de zolen zodra je voeten comfortabel droog aanvoelen. Steek de zolen opnieuw in hun verpakking en bewaar ze koel om verdamping van het product tegen te gaan.

De transpiratie wordt niet onderdrukt, maar gereguleerd tot een normaal niveau. Het effect duurt 1 tot 4 weken, afhankelijk van de persoon. Draag de zolen opnieuw enkele dagen zodra de transpiratie opnieuw overmatig wordt.

Let op:

Draag SIKOPED-zolen niet langer dan nodig, want dan zou de huid van je voeten kunnen verharden. Dat is ongevaarlijk maar kan ongemak veroorzaken.
Bij sommige mensen kan dode huid afschilferen omdat ze beschadigd werd door de zuurtegraad van het zweet. Zij zal snel vervangen worden door een nieuwe, gezonde en sterkere huid.